Of Halk Eğitimi Merkezi


Vizyon: İlgi, istek ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gereken bilgi ve becerilerle donatılmış, her ortamda bilim ve teknolojiyi izleyebilen bireyleri topluma kazandıran, yeni hedeflerin belirlenmesinde çağdaş, önder ve paylaşımcı bir merkez olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimin genel amaçları ve temek ilkeleri doğrultusunda “ Önce İnsan ” düşüncesini benimseyerek, bireylerin ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerine göre bilgi ve beceri eksikliklerini tamamlayarak, ulusal ve evrensel kültür değerlerinin yaşatılıp, yaygınlaştırılması ve genç kuşaklara aktarılmasını sağlamak.

Başarılar: Müdürlüğümüz Türk Milli Eğitim Sistemi içinde; Yaygın Eğitim Kurumları yönetmeliğinin 8. maddesinde sıralanmış olan amaç ve hedeflerin gerçekleştirilmesi için; Okuma-Yazma eğitim eksikliklerinin tamamlanmasını sağlamak, Yetişkinlere yönelik sürekli eğitim ilkesiyle yabacı dil ve benzeri etkinlikleri içeren, programlar düzenlemek, Geleneksel kültür değerlerinin yaşatılması ve bu kapsamda sosyal-kültürel etkinlerin gerçekleştirilmesi, güzel sanatlar , çağdaş bilime uyum, yurttaşlık eğitimi ve benzeri konuları içeren öğretim programlarının amaçlarına uygun yürütülmesi. Meslek-Beceriye dayalı kurslarda etkin bireylerin yetiştirilmesine olanak sağlanması. Kooperatifçilik ve toplum kalkınmasının çevre sorunları ile doğa korunması ve benzeri konuları içeren toplumsal kalkınma programlarının uygulanması, Turizm, Sivil Savunma , halk sağlığı hizmet içi eğitim ile iş – kredi – Pazar bulma gibi konuları içeren diğer programlar kurs, seminer , konferans açık oturum, panel sempozyum, gösteri ve benzer faaliyetlerin yürütülmesi, Yerel ve Ulusal bayramlar ile belirli gün ve haftalar, çevreye özgü olumlu gelenekler ile kültür değerleri tanıtılıp, yaşatılması ve korunması yönünde gerekli etkinliklerin gerçekleştirilmesi, İhtiyaç ve gereksinimlere göre geziler, yarışmalar ve sergiler düzenlemek, Genel eğitim veren okullar, özel dershaneler; tarım,sanayi ve hizmet kesimleri, gönüllü kuruluşlar arasında eş güdüm ve iş birliği sağlamak, bu anlamda çevre etkinliklerine olanaklar ölçüsünde katılabilmek.

Saatler: 8:00-22:00
Isınma: Merkezi Sistem Kazan (Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça,
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İŞKUR PROJELER
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: KOZADAN KELEBEĞE AB PROJESİ 2016

Telefon - 0462 771 51 62

Belgegeçer - (462) 771 5162

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ofhem.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. NO 154 OF / TRABZON

Derslik :9
Atölye-İşlik :3
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :2
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4835
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam yıl

Yerleşim Yeri - CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. NO 154 OF / TRABZON

Adres - CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. NO 154 OF / TRABZON

Ulaşım Kurumumuz; Giriş Kapısı Olarak CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CADDESİ YILDIRIM SOKAK NO:17 ´de Bulunan Binanın Güney Cephesindeki Kapı Kullanılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz Of İlçe Merkezindedir.